Ilmainen toimitus ja asiakastyytyväisyystakuu

UKK

Tuotteet

Miksi olet niin halpa kilpailijoihin verrattuna?

Ensinnäkin myymme vain verkossa. Näin vältymme paikallisten varastojen, myymälöiden, monimutkaisen logistiikan ja laajan hallinnon kustannuksilta. Se on sinänsä valtava hinnanalennus!

Mutta on vielä yksi asia: tavaramme valmistetaan tilauksesta, mikä tarkoittaa, että valmistamme ja lähetämme tavarat suoraan sinulle - ei välikäsiä. Tämä johtaa myyntihintoihin, jotka eivät sisällä palkkioita tai palkkioita muille yrityksille, joista asiakas ei edes tiedä.

Mahdollinen haitta: Hieman pidemmät toimitusajat (katso alta maasi toimitusajat). Sinun etusi: Vaikka kilpailijoiden on lisättävä myyntihintoihinsa varastoista, lähimyymälöistä, hallinnosta, kalliista logistiikasta ja välittäjistä aiheutuvat kulut, me myymme suoraan sinulle ja voimme siksi tarjota sinulle aina parhaat hinnat työskentelytavallamme.


Toimitus ja toimitus

Missä tilaukseni on?

Pyrimme valmistamaan ja toimittamaan tuotteesi mahdollisimman nopeasti! Muista, että toimitusaikojen lisäksi meillä on yksi työpäivä toimitusaika ja sen jälkeen tuotantoaika 2-6 työpäivää. Kun tuote on pakattu, se lähetetään välittömästi ja on yleensä mukanasi 10 - 15 arkipäivän sisällä

Jos sinulla on tarkempia kysymyksiä tilauksestasi, voit aina tarkistaa toimitusaikamme alatunnisteessa ja katso sinulle lähetetty seurantalinkki sen automaattisen toimitusviestin yhteydessä. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme – autamme mielellämme!

Miksi seurantanumeroni ei toimi?

Huomaa, että seuranta voi tapahtua, jos pakettisi vaihtuu. Tämä on normaalia ja ratkeaa yleensä yhden arkipäivän kuluessa.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme, niin hoidamme asian mahdollisimman pian.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Tuotteen suuren kysynnän vuoksi voi kestää 2–6 päivää ennen kuin voimme lähettää sen, koska odotamme uutta toimitusta toimittajaltamme. Lupaamme tehdä parhaamme, jotta varastoja olisi aina tarpeeksi, mutta joskus kysyntä on liian suuri. Ilmoitamme tuotteen kysynnän tuotesivullamme

Toimitusajat:

Huomaa, että COVID-19:n vuoksi monet varustamot asettavat etusijalle hätä- ja lääkinnällisten tarvikkeiden lähettämisen ja vastaanottamisen. Tämä voi tarkoittaa, että toimitus voi kestää tavallista kauemmin. Yleensä Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä käsiteltyjen tilausten saapuminen kestää 12–15 arkipäivää. Joskus se voi kuitenkin kestää 15 - 25 työpäivää asuinpaikastasi riippuen.

Jos haluat tarkistaa tilauksesi tilan, voit lukea sähköpostin, joka lähetettiin sinulle automaattisesti tilauksen jälkeen. tuotteesi on lähetetty. Tarkista myös roskapostikansiosi. Olet myös tervetullut ottamaan meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme koskien lähetystäsi.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Logistisista syistä lähetämme joskus tilaukset erillisissä paketeissa. Älä huoli, emme koskaan unohda tilauksesta tulleita tuotteita ja paketit lähetetään lähes samaan aikaan.

Toinen paketti saapuu yleensä muutaman päivän sisällä ensimmäisestä.

Palautukset ja hyvitykset

Mikä on hyvityskäytäntömme?

Kaikkiin hyvityksiin sovelletaan peruutusehdoissa esitettyjä sääntöjä.

Minne palautan tavarat?

Koska tuotteet TÄYTYY ensin hyväksyä palautukseen, et voi palauttaa tuotetta pakkauksessa olevaan alkuperäiseen osoitteeseen keskustelematta ensin kanssamme. Jos tuotteesi on oikeutettu hyvitykseen, annamme sinulle palautusosoitteen hyväksymisprosessin aikana.

Kuka maksaa palautuksen?

Jos palautus hyväksytään, olet vastuussa palautuksen kustannuksista.